Kort & Godt i økosystemet  

Værsgo’: Her er de lige nu vigtigste personer, begivenheder og transaktioner i økosystemet. Og du vil mærke, det snart er 8. marts.

Waauw. Nordic Eye nedskriver Bellabeat med 69 %

Der mistede 350 danske investorer sådan lige udsigten til 18 mia. kr. eller næsten en fælles Storebæltsbro! Fredag morgen kunne vi nemlig skrive, at Peter Warnøe nu kun værdisætter sit ”guldæg” Bellebeat til 8 mia. kr. Siden start december i Berlingske overfor Warnøe har vi prøvet at finde et forsvar for de til nu svimlende 26 mia. kr. i værdisætning – og det er faktisk muligt ud fra de ’kroatisk reviderede’ regnskabstal. I processen siden har Berlingske bl.a. fremdraget en video, hvor Warnøe tilbød 80 % rabat på secondaries. Så at Nordic Eye nu eller løbende har skrevet Bellabeat ned til kun 8 mia. kr. burde måske ikke komme bag på os. Hvorom alting er: Nu står det i al fald, hvis man leder, i Nordic Eyes rapport for 4. kvartal 2023. For pralet med det bliver der ikke.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: