Om Bootstrapping

Bootstrapping er et selvstændigt webmedie, der sætter spot på Danmarks fremtid. Bootstrapping.dk skriver for dem – og om dem – der forandrer vores samfund: om iværksættere, startups og om den højteknologiske udvikling, der udfordrer velfærdsstaten, institutionerne og industrien – og den måde, vi lever sammen på som mennesker.

Bootstrapping er et erhvervsmedie tænkt forfra for dem, som tænker fremad. ’Bootstrap’ er et udtryk for de iværksættere, der uden andres hjælp formår at bygge nye virksomheder op. Udtrykket er kendt fra den amerikanske talemåde ’at komme over hegnet ved at hive i sin egen støvlestrop’ og betyder som sådan at lykkes med det umulige ved egen kraft. Det er den del af erhvervslivet, Bootstrapping vil beskrive: dem, der forandrer verden mod alle odds, bootstrapping.

De teknologiske landvindinger udfordrer og udvikler alle hjørner af samfundet og med en hastighed, vi ikke har oplevet før. Robotteknologi og kunstig intelligens er ikke science fiction, men teknologier, der forandrer arbejdsmarkedet og økonomien nu og her. Det stiller krav til en ny, digital journalistik.

Bootstrapping.dk leverer opsøgende journalistik og formidler det via bootstrapping.dk og et betalt nyhedsbrev, som udsendes ugentlig – undtagen i ferieperioder.

De to primære læsergrupper på Bootstrapping.dk er investorer og iværksættere.

Bootstrapping blev startet i 2017 og er en del af Kommunikationsforum a/s mediegruppen.

 

Kontakt redaktionen

Jesper H. Christensen, chefredaktør jesper@bootstrapping.dk

Timme Bisgaard, chefredaktør – timme@kforum.dk

Karoline W. Wullum, redaktør – karoline@bootstrapping.dk

Nikolaj S. Andersen, redaktør – nikolaj@bootstrapping.dk

Information om PRO abonnement –  christian@nextwork.as

 

Bootstrapping
Gammel Kongevej 3E, 4. sal
1610 København V

CVR nr.: 21588709

Mail: info@bootstrapping.dk

 

Privatlivspolitik
Du kan læse vores privatlivspolitik her