Berlingske overfor Warnøe: Hvad er guldægget Bellebeat værd?

Berlingske Erhverv breakede onsdag aften starten på en artikel-serie om den næsten mytiske Bellabeat investering fra venturefonden Nordic Eye. Berlingskes hovedfokus er selvsagt værdisætningen af Bellabeat på 26 mia. dkr. Hvad er op og ned i den? Det er svært at finde ud af, men vi forsøger - og spørger bagefter begge parter til vores tolkning.

Tre graverjournalister har efter sigende arbejdet i fire uger på at kulegrave værdiansættelsen på Nordic Eyes investering i Bellebeat. Deres første artikel: Usandheder og modstridende forklaringer: Peter Warnøes guldæg slår revner problematiserer Nordic Eyes værdisætning på 26 mia. kr. af Bellabeat wearables og apps til kvinder. Det sker på baggrund af samtaler med Bellabeats founders, med direktør Anders Kaasgaard, Nordic Eye og med diverse eksperter. Og ud fra artiklen er sagen klar: det hele virker på en menig læser mildest talt tvivlsomt.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: