Folks

Annemarie Munk Riis til Innovationsfonden

Annemarie Munk Riis kommer fra en stilling som erhvervspolitisk og international chef i Københavns Kommune. Nu er hun ansat som vicedirektør i Innovationsfonden fra d. 15. maj 2020. I den […]

Innovationsfonden
30. april 2020
0 kommentarer

Maria Noel til Region Sjælland

Den 1. april bytter Maria Noel Københavns Lufthavne ud med Region Sjælland, hvor hun starter som presse- og kommunikationsrådgiver, samt teamleder for kommunikationsafdelingen. ”Selvom det betyder, at jeg skal sige […]

Region Sjælland
27. marts 2020
0 kommentarer

Sara Rywe til Byfounders

På trods af sin unge alder har Sara boet, studeret og arbejdet i over ti lande. Den første iværksætterindsats begyndte, da hun 17 år gammel startede en danseskole, der skulle […]

Byfounders
10. marts 2020
0 kommentarer

Ulobby ansætter EU Director

Fruzsina Karolyi er per 1. januar 2020 ansat som EU Director hos Ulobby. Her bliver hun ansvarlig for at udvide Ulobbys kundebase i Bruxelles samt øge kendskabet til den danske startup i EU.

Ulobby
18. februar 2020
0 kommentarer

Rasmus Bjørn Dahl fra Rainmaking til Canute

Canute programmet overgår nu til private hænder, mens Udenrigsministeriet fortsætter som Canutes vigtigste partner og den private partnerkreds udvides.

Canute
4. februar 2020
0 kommentarer

Ulobby får ny Coordinator

Den danske startup Ulobby udvider medarbejderstaben med Isabella Wanvisah Dam, der per 1. november 2019 er startet som Coordinator.

Ulobby
12. december 2019
0 kommentarer

Rasmus Korsgaard

Manden bag MobilePay, Rasmus Korsgaard, starter hos vækstvirksomheden JumpStory i en rolle som bestyrelsesmedlem og driver af tech-afdelingen.

JumpStory
26. november 2019
0 kommentarer

Head of Customer Success

Michell Rose Nørgaard Jensen er per 1. november 2019 ansat som Head of Customer Success hos Ulobby. Hun har således det overordnede ansvar for at rådgive og hjælpe Ulobbys kunder, så de får størst mulig værdi ud af lobbyplatformen.

Ulobby
26. november 2019
0 kommentarer

Chefmade henter norsk profil som CFO

I en nyoprettet stilling som Chief Financial Officer har Chefmade hentet norske Christine Frønsdal ind fra Godtlevertgruppen A/S, der er Norges største aktør inden for levering af mad til hjemmet. […]

Chefmade
29. august 2019
0 kommentarer

Mads Kjøller Damkjær fra AM Hub til Designit

Det globale designfirma Designit har udnævnt Mads Kjøller Damkjær til ny Managing Director i Danmark med start 1. september. Han skal lede virksomhedens to kontorer i Aarhus og København og […]

Designit
24. juni 2019
0 kommentarer

Public Affairs Director

Ulobby har den 1. juni ansat Sosun Sendi Breitenbach som Public Affairs Director i en nyoprettet stilling. Her skal hun være ansvarlig for kunderelationer og for opbygningen af Ulobbys kommercielle forretning i Norden og i Bruxelles.

Ulobby
17. juni 2019
0 kommentarer

Chief Marketing Officer

Ambitiøst tech-firma hyrer CMO

Den danske tech-virksomhed Pensure opruster med Thomas Kjølhede som ny CMO, der senest har hjulpet andre startups med at skalere og vækste, herunder UserTribe.

Pensure
3. juni 2019
0 kommentarer

Chief Learning Officer til CanopyLAB

Lise Andersen-Alstrup tiltræder stillingen som Chief Learning Officer i CanopyLAB A/S, hvor hun vil være ansvarlig for produktion af indhold samt videreudvikle og geare CanopyLAB til fremtiden og sikre både danske og internationale kunders optimale udbytte af platformen.

CanopyLAB
20. marts 2019
0 kommentarer

Ladies First-partner giver stafetten videre

Maria Leerbeck udtræder som partner af netværket Ladies First efter 5 år, for at forfølge drømmen som iværksætter med Forlaget Fortæl.

Ladies First
19. februar 2019
0 kommentarer

HR-chef skal bygge fintech-tænketank

Tina Finsen, 44, er den 1. november tiltrådt som ny HR-chef i virksomheden Valitor. Hun kommer fra en stilling som HR-chef i Nordens største gasselskab, AGA Linde og har tidligere været hos bl.a. Sitecore.

Valitor
19. december 2018
0 kommentarer

Head of Expansion

Den danske foodtech startup Simple Feast har ansat Sam Myers som Head of Expansion.

Simple Feast
12. december 2018
0 kommentarer

Co-Founder

Helene Aagaard rykker til Co-founder i GoGetty fra et job som Senior Kommunikationsrådgiver hos A.P. Møller – Mærsk.

GoGetty
12. december 2018
0 kommentarer