Mads Kjøller Damkjær fra AM Hub til Designit

Det globale designfirma Designit har udnævnt Mads Kjøller Damkjær til ny Managing Director i Danmark med start 1. september. Han skal lede virksomhedens to kontorer i Aarhus og København og bliver en del af den nordiske ledelse. Samtidig bliver han i bestyrelsen for Fonden Dansk AM Hub.

Mads Kjøller Damkjær kommer fra en stilling som fondsdirektør for Danish AM Hub, hvor han har spillet en central rolle i opbygningen af et dansk økosystem med nye innovative og bæredygtige produktionsteknologier som blandt andet 3D print.

Internationalt har Designit for alvor fået fart på væksten de sidste tre år og indtaget vigtige markeder som USA, Storbritannien og Australien, samt fordoblet antallet af kontorer og medarbejdere. Virksomheden betragter dog stadig Danmark og Norden som centrale markeder, og kontorerne her spiller en vigtig rolle i forhold til den globale forretning.

Fra et oprindeligt udgangspunkt i industrielt design, arbejder Designit i dag med alle typer design; fra store strategiske innovationsprojekter, til design af nye brands, services, og oplevelser. I Danmark står bl.a. Nykredit, Novo Nordisk, Radiometer GN Resound, Arla, Lego, Ikea, Smukfest og startupet Grandhood på kundelisten.

Med ansættelsen af Mads erhverver Designit sig en profil med kompetencer fra flere verdenshjørner. 44- årige Mads Kjøller Damkjær har erfaring med at bruge design og kreativitet til at styrke virksomheder og ledelsesteams i organisationer internationalt. Han er oprindeligt industriel designer og efterfølgende studeret MBA samt taget flere lederuddannelser, herunder organisatorisk psykologi ved Stanford University.

”Det er et rigtigt spændende tidspunkt at slutte sig til ét af Nordens – ja, ét af verdens – mest respekterede designfirmaer, og jeg ser frem til at løfte virksomhedens vision og ambitiøse målsætninger for fremtiden sammen med mine nye kolleger i Århus, København og rundt om i verden” siger Mads Kjøller Damkjær.

Mads Kjøller Damkjær starter i den nye position hos Designit Danmark d. 1 september og vil være tilstede både i Århus og København.

Læs om Dansk AM Hub her: https://am-hub.dk/om-os/

Læs om Mads Kjøller Damkjær her: http://danishdesigncouncil.dk/en/mads-kjoller-damkjaer/ og https://madskjoellerdamkjaer.com/

Comments