Ulobby får ny Coordinator

Den danske startup Ulobby udvider medarbejderstaben med Isabella Wanvisah Dam, der per 1. november 2019 er startet som Coordinator.

Den danske startup Ulobby udvider medarbejderstaben med Isabella Wanvisah Dam, der per 1. november 2019 er startet som Coordinator. I rollen som Coordinator skal Isabella understøtte Ulobbys salgsarbejde, ligesom hun også skal bidrage til at styrke kendskabet til virksomheden.

”Isabella er dygtig til at identificere kundernes behov, og derfor kommer hun til at få en nøglerolle i opbygningen og vedligeholdelsen af vores kunderelationer. Jeg er meget glad for at have fået hende med på holdet,” siger Anders Kopp Jensen, co-founder og CEO i Ulobby.

Isabella kommer senest fra en stilling som Service Delivery Manager hos Postnord Strålfors. Her har hun været den primære kontaktperson for en portefølje af kunder og sikret deres daglige IT-drift samt drevet mindre projekter.

Ulobby er en software-platform udviklet til Public Affairs-specialister, der blev lanceret på det danske marked i efteråret 2017. Platformen rummer alle nødvendige funktioner og redskaber, der skal til for at sikre et professionelt Public Affairs-setup, herunder politisk og regulatorisk monitorering, styring og koordinering samt budskabsudvikling. Visionen er at gøre lobbydisciplinen mere demokratisk, transparent og tilgængelig.

Comments