Co-founders, Relasys, Jens Ole Lebecks og Jesper Roesgaard
Co-founders af Relasys, Jens Ole Lebecks og Jesper Roesgaard

Kort & Godt i økosystemet

Hvordan er markedet for ventures? Og for vækstbørser? Er pitches outdated? Er EIFO’s formand videre? Er der nye guldæg i fintechs - og i Nordic Eye? Fra AI til ESG - vi klæder dig på med friske temaer & transaktioner, personer & events i økosystemet. Bootstrappings service for vores Pro læsere.

Markedets dynamikker - og forårets tilfældigheder

Forrige mandag skrev jeg, at europæiske investeringer i ventures er inde i et skift igen fra (pre)seed mod de mere modne growth-stage scaleups. Og kapitalen går især til klima og sundhed i 42 handler over 700 mio. kr. – en fordobling fra året før. Finansieringen af Northvolt var af de meget store på 35 mia. kr. I fredags kunne vi så modsat se, at runder i 1. kvartal i Danmark ifølge EIFO’s data er gået mod de flere og tidlige, men dermed samlet mindre investeringer. Sådan kan man så blive dejligt forvirret. Der skal ikke mange outliers og månedsforskydninger til, især ikke i det danske marked, for at påvirke.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: