Jeg tror ikke, at vores opfattelse af ’værdi’ virker. Man kan ikke for alvor ændre forholdene, hvis vi baserer vores forandringer af forretningsverdenen, når den bygger på ’vækst’, mener Veronica D’Souza.

”Jeg tror ikke, at den kapitalistiske verden er vokset op og parat til impact-ventures. Jeg beklager”

Davos 2020 var et vendepunkt for opmærksomhed om SDG-dagsordner. Men der sker ikke nok, og vi har brug for at gentænke, hvad vi forstår ved ”værdi,” mener den danske iværksætter Veronica D’Souza.

”Jeg var i Davos i 2019, og jeg kom hjem en smule deprimeret. Særligt, fordi vi er mange, der godt vil have forandringer, men der var for meget snak og for lidt handling. Det var definitivt anderledes i år,” sagde Sissel Hansen, CEO i Startup Guide, i sidste uge på Matrikel1, hvor Global Compact Network Denmark afholdt en post-Davos-begivenhed for at diskutere erfaringer fra World Economic Forums årsmøde og udforske, hvordan Global Compact Network Denmark kan udnytte disse ideer og initiativer for at fremskynde antallet af virksomheder, der griber ind for at nå målene for bæredygtig udvikling og de ti principper i FN’s Global Compact.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: