Tatovør og piercer Jowan Österlund (th),sætter en mikrochip ind i hånden på en gæst på Epicenter i Stockholm, hvor brugere og ansatte bruger chippen som adgangs"kort". Foto: Jonathan Nackstrand / AFP / Ritzau Scanpix.

“Hvorfor ville nogen få opereret en chip ind i kroppen?!”

Fra Sverige til Melbourne får folk indsat mikrochips under huden. De skal gøre ID- og adgangskort overflødige. Journalist Simone Okkels blev chippet, for i fremtiden vil den lille chip kunne bruges til meget mere.

Når jeg har tiden til det, får jeg altid en tatovering med hjem fra en rejse. Denne gang fik jeg lidt mere. Man kan ikke se den. Men i min venstre håndryg mellem min lillefinger og min ringfinger sidder nu en mikrochip.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: