Pas på de tidlige penge

Tillykke med den tidlige investering. Du er sandsynligvis en hel del ejerskab fattigere i din egen virksomhed. Til gengæld kan du ansætte den helt rigtige specialist, trække på din investors netværk og erfaringer og komme først på det marked, du vil disrupte.

Tendensen er klar: Startups får større investeringer tidligere. Umiddelbart godt for væksten. Men for tidlig skalering er en af de hyppigste årsager til, at startups går ned. Men hvornår er det rettidig omhu at få funding ombord? Det har både investorer og startups en holdning til i denne uges tophistorie, som du kan læse her.

Læs i denne uge også, hvem der er flyttet ind i Danmarks højprofilerede coworking space Matrikel1.

Fra startup til scaleup

Nordic Scalers vil sætte handling bag visionerne. Deres første hold af startups, som blandt andre tæller danske Dental Media, Secomea og ViaBill, har netop gennemført et vækstforløb, der skal hjælpe startups til at vokse fra 20 til 200 ansatte. Bootstrapping var med.

Det var vi også til Arctic15, som kaldes et mini-Slush, hvor startups og investorer mødes. Hovedtaleren, Gary Vaynerchuk, mener, at der er et stort uudnyttet brandingpotentiale for startups på de sociale medier. Læs hans hovedpointer her.

Dit job i morgen

Fremtiden er digital og tilhører freelancerne – og dig. Future of Work & Education er på agendaen hos Innovation Centre Denmark i dag. Læs med her, om hvorfor du ikke skal frygte morgendagens jobmarked.

Og så har vi kigget med i Mary Meekers årlige trend-bibel.

Amazon kommer

Du bliver glad for Amazon Prime, skriver Annegrethe Rasmussen i sit blogindlæg, mens iværksætter og investor Lars Tvede skriver om fatale tidsrøvere for iværksættere i mødet med det offentlige.

Der er også ny podcast fra Iværksætterhistorier. Denne gang om Labfresh.

HUSK, du kan logge ind på Bootstrapping og få adgang til alt vores indhold med følgende brugernavn og adgangskode:

Brugernavn: Danban
Adgangskode: Englevinger18

God læselyst.