”Vi flyttede ind i Matrikel1 af fem årsager: mere modne virksomheder, administrationens arbejde med det sociale aspekt, god beliggenhed, lækre fysiske rammer og fair priser. Det er stadigvæk for tidligt at sige noget endegyldigt om, hvorvidt alle parametrene er opfyldt. Men vi er overbeviste om, at det var det rigtige valg for os,” siger Haris Music, Head of Marketing i Convey. Foto: Creators Community

De flytter ind i Matrikel1

Koncentrationen af investorer er stor i det nye coworking space på Højbro Plads i København. Men også mange modne iværksættere inden for vidt forskellige brancher har sat deres flyttekasser ind på landets mest prominente adresse. Se her, hvem de nye beboere er, og hvorfor de er rykket ind netop her.

Investorerne fyldte godt op på listen over de 27 beboere, der er på vej til at rykke ind eller netop er flyttet ind i det nye coworking space Matrikel1, som The Creators Community står bag:

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: