"Det er netop nu hospitalerne mere end nogensinde har brug for sådanne aflastende hjælpemidler, så sengeliggende patienter også i USA kan få hjælpe til at forebygge blodpropper, muskeltab og andre følgeskader. Sundhedssektoren er hårdt spændt op, så det gælder om at sikre en effektiv behandling og genoptræning. Der kommer desuden til at være en pukkel af udsatte ikke-akutte behandlinger og operationer i kølvandet på corona-virussens hærgen," siger Keld Thorsen.

Aalborg-firma sælger nu hospitalsrobotter til USA

Den nordjyske robotvirksomhed Life Science Robotics har fået hul igennem til det amerikanske marked og eksporterer nu genoptræningsrobotter til hospitaler i fem amerikanske stater via en lokal forhandler.

Fra april i år er robotvirksomheden Life Science Robotics gået i gang med at udleje rehabiliteringsrobotten Robert fra Danmark til hospitaler i Texas, som har patienter med lammelser og andre patienter med behov for at genoptræne muskelkraft i benene.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: