"I fremtiden kommer vi til at bruge mere tid på det, som vi er dygtige til og rent faktisk godt kan lide at arbejde med, og mindre tid på det, vi ikke har lyst til,” siger Mathias Tao Agger Linnemann, medstifter og CCO i Worksome. Foto: Worksome

Digitale job giver magt over arbejdslivet

Flere jobskifter, kortere ansættelser, mere frihed. Arbejdsmarkedet er under stor forandring ansporet af digitalisering og globale tendenser. Men vi skal ikke frygte fremtiden. Future of work handler nemlig også om at tage magten over eget liv tilbage.

Medmindre du har boet under en sten de seneste par år, har du nok hørt udtrykket future of work. Eller i hvert fald hørt, at der med den stigende digitalisering sker et skifte i, hvordan vi arbejder, og hvilke kompetencer der er i høj kurs. Det tvinger os til at stille nogle helt essentielle spørgsmål om menneskets plads i en verden, hvor teknologi kan varetage større og større opgaver. Men det handler ikke kun om teknologi. Det handler om, hvordan vi mennesker beslutter os for at bruge teknologien og de muligheder, den skaber for os.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: