Hipster. Slush Style. Foto: Karim Awad/Slush.

Dagbog fra en techfestival dag 1: Krig og Fred og Sauna

Jeg er taget afsted på Europas tungeste startupevent, så du ikke behøver. Det er diskolys, teknologiblær, salgstaler og saunagus i én stor blanding. Det her er min dagbog og de bedste billeder fra første dag.

Tid til verdens koldeste iværksætterfestival. Og så er jeg samtidigt blevet ramt af den allestedsnærværende vinterinfluenza. Perfekt. Nå, men det er mandag, og jeg sover længe, forsøger at ryste sygdommen af mig. Drikker kaffe. Spiser brød med hybenmarmelade. Jeg bliver i privaten fra morgenen og udgiver en artikel om Innovationsfondens nye strategi. Ikke mange kommer til at tale om den, hvor jeg skal hen. Jeg skal på Slush i Finland.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: