”Hvis ikke de vil testes, vil vi heller ikke arbejde sammen med dem. Vi er aktive investorer, og man skal være parat til at blive coach'et og få feedback – også selv om du har været gennem 6-7 succesfulde iværksætterrejser før,” siger Lars Andersen, General Partner i Seed Capital. Foto: Seed Capital.

Investorens blik: ”Vi laver strategier til verdensherredømme”

Trustpilot og Vivino kommer selvfølgelig ud af Danmark, hvor alle har en mening om alt. Og det er netop den slags, Seed Capital leder efter, når der skal investeres. Men først og fremmest skal markedet være stort, og nogle skal være interesserede i at købe en dag, siger partner i Seed Capital Lars Andersen.

General Partner i Seed Capital Lars Andersen har efter eget udsagn verdens bedste job. Selv en overordentlig deprimerende nyhedsudsendelse kan let viskes bort af en god, lang arbejdsdag, hvor Lars Andersen møder iværksættere, der brænder for deres ide og virksomhed.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: