Økosystemet er bekymret. Er alle de 4 nødprodukter skarpe og opdaterede nok? Lånenes størrelse begrænses af, at hovedstolen nu ikke må overstige 6 mio. kr. tillagt ét af følgende valgfrie beløb: 2x 2019 lønomkostninger eller 25 % af 2019 omsætning. Godt fordi alt for store lån er usunde? Eller begrænsende og cementerende for strukturen? Meningerne er delte.

VF-lånepakken: Kommer hestene til at bides i stalden?

Vækstfondens længe ventede nødhjælpslån er nu ved at blive frigivet. Men der begynder at være nervøsitet i økosystemet for, om der er føde nok til især de mest kraftige og livsduelige heste. Vil de begynde at trampe og bides i stalden? Og kommer vi aldrig fra hestehold til bilkørsel, fordi økosystemet cementeres.

De første lån fra Vækstfondens fire nye lånepakker er ved at rulle ind på bankkonti. Som du kan læse andetsteds, er de på vej ind på bankkontoen hos Louise Ferslev, CEO i MyMonii. Og hun kan værdsætte det på flere dimensioner. MyMonii laver selv bankkonti, der hjælper børn med at spare op.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: