Ugens startup: Donkey Republic – ny epoke for micromobility?

Bootstrapping har udfordret Erdem Ovacik, founder og CEO i børsaktuelle Donkey Republic. Kan man for alvor skabe en skalerbar bike-sharing-løsning i et presset marked op mod scaleups, for hvem cykler blot udgør ét af flere ben? Og kan Robin Eriksson, co-founder i Cogo, der vil overføre Momondo-modellen til markedet for micromobility, måske gøre det lettere?

Danske Donkey Republic er ved at rejse 100-110 mio. kr. og gå på Nasdaq First North for at fortsætte den vækstrejse, der siden etableringen i 2014 har fået dem på landkortet i +60 byer fordelt over 14 lande. Løsningen er en bike-sharing-løsning, der via en stærk SaaS-model skal gøre cyklen til det foretrukne transportmiddel i byer, hvor den offentlige transport er udfordret. Og hvor grønne alternativer skal i forgrunden. Mens vi i ugens IPO-artikel zoomer ind på timingen og baggrunden for børsnoteringen af Donkey Republic, bliver vi i denne uges startupcase klogere på, hvordan man bliver en global spiller på et micromobility-marked, hvor mængden af udbydere i forvejen kan være svært at få overblik over.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: