Med udenlandske investorer mod nye markeder. Donkey Republic på Nasdaq First North

Så er der udenlandske kapitalforvaltere som cornerstone-investorer på Nasdaq First North! Vi har talt med certified advisor Andreas Lauth Lauridsen, Clearwater, om, hvilken betydning udenlandske cornerstone-investors har for Nasdaq First North. Og vi har spurgt Erdem Ovacik, CEO i Donkey Republic, om, hvorfor den blåstempling en notering giver, er næsten så vigtig for en startup som selve kapitalen, der rejses.

Selvom Donkey Republic har kunnet mærke et mennesketomt 2020 på omsætningen, har coronakrisen samtidig været en katalysator for en stigning i interessen for deleøkonomiske bycykler. Børsnoteringen – hvor Donkey Republic har rejst 75 mio. kr. i forhåndstegning fra tunge institutionelle investorer, herunder danske pensionskasser og udenlandske kapitalforvaltere, ud af de tilsigtede 100-110 mio. kr. – er vital for at kunne imødekomme denne og nå ud over rampen internationalt. Erdem Ovacik, CEO i Donkey Republic fortæller:

Startup-tilbud

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener. Og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Få Bootstrapping PRO til dig og 3 i dit team til prisen for én.

Ring nu på 42 61 06 60 eller skriv til nikolaj@bootstrapping.dk, så du kan hoppe over PRO-betalingsmuren.

Læs mere

Allerede medlem? Log ind her: