Værktøjer

Gratis dokumenter til start-ups

Bootstrapping skriver til – og om – jer iværksættere, der er med til at ændre fremtiden. Og vi vil gerne hjælpe jer på den rejse. Derfor giver vi dig adgang til en række juridiske og standardiseret dokumenter, som de fleste start-ups får brug for. Scroll ned for at finde alt fra Term Sheets til fortrolighedsaftale og ansættelseskontrakter.

Professionelle, standardiseret dokumenter til iværksættere

Vi har lavet et samarbejde med StartupDocs.dk, og kan derfor tilbyde dig gratis professionelle, standardiserede dokumenter til iværksættere. StartupDocs har udviklet dokumenterne sammen med advokater og andre dygtige folk fra branchen, for at sikre dig en høj kvalitet.

Download dine dokumenter herunder.

s
d
gratis dokumenter til startups

Som Bootstrapping-læser får du adgang til 6 gratis kontrakter eller dokumenter hos Contractbook. Contractbook er et digitalt værktøj til at håndtere, sende og underskrive samt give dig overblik over alle dine kontrakter.

Du kan vælge blandt 50 forskellige dokumenter.

Vælg mellem ejeraftale, fortrolighedsaftale, stiftelsesdokument, ansættelseskontrakt og meget mere. Og du kan finde dem både på dansk og engelsk.

Kontrakterne kan udfyldes direkte fra forsiden. Når kontrakten skal sendes eller gemmes som kladde, kræver det en helt simpel verificering af email-adresse og telefonnummer. Der tilføjes automatisk en voucher-kode der gør at de første 6 sendte dokumenter sendes helt gratis.