Show me the money!

København har de seneste år tiltrukket en række globale finansielle markedsledere, som styrker det danske iværksættermiljø. Det skyldes en aktiv indsats for at markedsføre hovedstaden – for Danmark er sjældent på radaren blandt udenlandske investorer og virksomheder. Og det er en skam. For flere finansielle virksomheder og mere kapital er alt andet lige godt for iværksættermiljøet og investeringsklimaet generelt i Danmark.

OPINION - Byer som London, Amsterdam og Stockholm er rigtig gode til, med massive budgetter i ryggen, at markedsføre deres erhvervsfordele. Danmark og København er sjældnere, trods hyggen og lykken, på radaren, når udenlandske virksomheder og investorer skal vælge deres næste destination. Og det er ærgerligt, for Danmark er et innovativt samfund, der har meget at tilbyde udenlandske virksomheder – som til gengæld er et lukrativt bekendtskab for den danske samfundsøkonomi.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: