De samlede tilgængelige midler til danske startups udgør reelt set et større milliardbeløb, når lånemarkeder og EU’s og Danmarks samlede markeder for soft funding tælles med, skriver Kenneth Glarbo, CEO i Innovayt. Foto: Getty Images.

Hård eller blød finansiering? En lynguide til iværksætteren

BLOG: Der er opbrud i sondringen mellem hård og blød kapital. Realiteten er i dag, at danske iværksættere kan vælge relativt frit mellem et voksende udbud af hårde og bløde kapitalkilder i alle faser af opstart og opskalering af virksomheden. Det giver iværksætteren nye frihedsgrader og åbner især for adgang til en række blødere kapitalkilder, der traditionelt har været overset af danske startups og deres ejere.

Den danske startupscene boomer i disse år. Antallet af videnbaserede iværksættere vokser, og den generelle interesse for iværksætteri blandt studerende, forskere og det omgivende samfund følger med. Det samme gælder for startupfinansiering, hvor mulighederne for at rejse kapital i Danmark er bedre end nogensinde før.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: