Hentet fra: ft.dk

En ambitiøs ny vækstiværksætterpolitik. Hjælp Morten Bødskov!

Erhvervsminister Morten Bødskov skal inden efteråret igennem med sin iværksætterpolitik. Skal den virkelig op på den store klinge, bliver det udfordrende. Det er nu engang Aalborg Portland og ikke startups, der er født i Mette Frederiksen baghave. Meget snart spiller Morten Bødskov ud med de 5-6 temaer, der skal sætte rammen – og ideelt hæve beløbet op over 300 mio. kr. Lad os se på temaerne og give bedste bud på det sandsynlige indhold.

Daværende erhvervsminister Simon Kollerup brugte år på ikke at komme igennem med at fremsætte et forslag til iværksætterpolitik. Jeg tror sådan set, han - vel sent i perioden - forsøgte, så godt han nu kunne. Men hvorfor skulle Mette Frederiksen og Nicolaj Wammen kæmpe noget igennem op mod et valg , der ikke var stemmer i for den daværende regering? Nu er situationen en anden. Der er en flertalsregering og et regeringsgrundlag, hvor der på forhånd er afsat ekstra 300 mio. kr. pr. år til iværksætterinitiativer.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: