Varm luft og store drømme i dansk iværksætteri

Har danske Happy Helper, der vil rejse 40 mio. kr. til deres rengøringsplatform, muligheden for at gå Airbnb i bedene? Eller er der større chance for, at Happy Helper ender som UBER med stor omsætning men med et ujævnt image og røde tal.

Vi fortsætter desuden vores store tema om rekruttering, hvor Trustpilot fortæller, hvordan vækstkapital bruges på rekruttering fremfor, ja, vækst. Og Michael Bak fra #CPHFTW har 2 gode bud på, hvad Danmark kan og bør gøre anderledes, hvis vi skal blive go-to land for techtalenter i fremtiden. Læs indlægget her.

Læs vores interview med Danmarks yngste venturefondsstifter Christian Jantzen, der retter en skarp kritik mod investor-Danmark: At alt for mange investorer egentlig ikke forstår startups.

Vi har besøgt SingularityU på Nørrebro, som siden de åbnede for et år siden har ændret navn og har skaleret til hele norden. Organisationen har fået kritik både i Danmark og globalt, men ifølge CEO Laila Pawlak er meget af kritikken misforstået, og drømmene er intakte.

Og så har vi skrevet om InnoFounders nye kuld, mangel på programmører og innovation for børn. God fornøjelse!