Regnskabsrod på vækstbørs skræmmer gode selskaber væk

Et SaaS-selskab er gået på First North-børsen på tal, som selskabets nye revisor kalder for ’ikke i overensstemmelse med årsregnskabsloven’.

Men hvor moden skal en vækstvirksomhed egentlig være for at være børsklar? Og kaster eksempler som dette skygger på resten af dansk tech og holder gode selskaber væk fra First North? Læs med i ugens tema.

Nicklas Zennström, Johan Lorenzen og Sophia Bendz er blandt de nye investorer i en ny early-stage fond, der vil være Nordens mest aktive investor. Det er anden gang manden bag rejser en fond. Denne gang en del klogere end første gang.

Et eventyr for to

”For hver ny idé, man skal implementere, skal der ordnes tusind nye ting”. To piger på et frimærkekontor på Vesterbrogade i København lancerer på torsdag Tick Tock: A Tale for Two. Men hvordan kommer man fra start som ny spiludvikler uden erfaring og penge? Vi har mødt de to ildsjæle bag det nye spil.

Chief Unicorn, cybersherif og digital profet. Her en inspirationsliste til din kommende jobtitel. Don’t be shy.

Millioner til grøn strøm

En million euro. Fire måneder. Læs team Barrys kamp for at vise investorerne vækstpotentiale, inden timeglasset og de første penge rinder ud.

En struktureret måde at rejse kapital på. Sådan beskriver Lendino oplevelsen med aktiecrowdfunding. Her er syv gode råd til, hvordan du lykkes med at rejse penge fra crowden, og tre råd til, hvad du skal lade være med.

Ugens podcast fra Techtopia handler om kunstig intelligens, og om hvordan teknologien kan påvirke medier og demokrati negativt.

Bootstrapping er et lille mediestartup med tårnhøje ambitioner. Men kvalitetsjournalistik koster, og vi har brug for din opbakning. Lige nu får du et ekstra godt tilbud på abonnement. Kontakt jonathan@bootstrapping.dk eller ring på 71 74 79 91 for et skræddersyet tilbud. Som abonnent har du adgang til hele vores artikel og analyseunivers, vores investor- og startupbaser og meget mere. Vi glæder os til at få dig som pro-abonnent.

Enjoy.