Nye brobyggere til dødens dal

Danmark har fået en ny handelsplatform, hvor private kan handle aktier i startups. En ny form for crowdfunding, hvor startups kan hente penge i spændet mellem en halv mio. kr. til fem mio. kr. Den første danske kampagne tegner lovende, og 73 investorer har givet tilsagn her en uge før, kampagnen afsluttes.

Nærhed, tillid og åbenhed. Tre byggesten i Soundboks’ virksomhedskultur. Men fundamentet smuldrer, når væksten tager fart. Læs her, hvordan Soundboks tackler vækstdilemmaet.

Vores spilanmelder tester Insurgency: Sandstorm, der trods ’ækle animationer og rædsomme brugerflader’ får begejstrede ord med på vejen.

Tre gode podcasts til julen

Har du slet ikke tid til at læse artikler nu, så indtag juletravlheden med vores gode iværksætterpodcasts i ørerne: En hjernerystelse fik journalist til at springe ud som tech-iværksætter – selvom han også blev far og slet ikke havde råd til at være selvstændig.

Fremtidsfabrikken giver dig sammen med Uizard svar på, hvad der ligger bag alle de mange buzzwords om AI.

Techtopia giver dig tech-tips til nytænkning i køkkenet: Hack din øl, og print din pizza.

Bootstrapping in English

Ugens blogindlæg kommer fra Keystones, der har 14 gode råd til, hvad du bør have øje for, før du siger ja til din investor.

På Bootstrappings engelske side kan du læse, hvilke danske startups der har de bedste bud på løsninger inden for FN’s verdensmål, og hvorfor verdens elløbehjul-startups har Danmark på kornet.

TAK

Sådan helt ind i hjertet vil vi på Bootstrapping gerne takke for, at du læser med.

Efter et år i markedet har vi rundet knap 10.000 månedlige læsere, og du er nu én blandt mere end tusind mennesker, der modtager vores ugentlige nyhedsbrev. Vi glæder os rigtig meget til at gå ombord i vores andet år, hvor vi lover dig meget mere iværksætteri og flere tech-trends og investeringsartikler.

Vi håber også, du vil have mere, og lige nu har vi et særligt juletilbud. Kontakt os og hør nærmere.

Glædelig jul