Det vigtigste råd, teamet bag Uizard har fået, handler om værdier, fortæller Co-founder og CTO, Henrik Haugbølle, i denne podcast fra Fremtidsfabrikken. Foto: Uizard.

Fremtidsfabrikken 11: Fra skitse til færdigtprogrammerede apps og websites med AI

Hvad er egentlig forskellen på kunstig intelligens, machine learning og deep learning? Og kan dine skriblerier på papir virkelig blive til en app blot ved hjælp af et foto?

Det vigtigste råd, stifterne bag startuppen Uizard nogensinde har fået, handler om værdier. Om, hvad teamet tror på, og hvad der er fælles for holdet. For med fælles værdier, får teamet klare pejlemærker at navigere efter. Og hvor banalt det end kan lyde, så er det afgørende for at få skabt en bæredygtig virksomhedskultur.

Den danske startup Uizard har kun halvandet år på bagen, men er allerede udråbt til en af de mest lovende startups herhjemme inden for kunstig intelligens.

Hør Uizards historie her, og bliv klogere på buzzwords som AI, machine learning og deep learning – og på, hvordan idemanden bag pludselig fik fart på sin ide med kraftig medvind fra internationale medier som Wired, Forbes og Huffington Post.