For 67 milliarder mere vækst

Rollemodeller spiller en afgørende rolle for, hvor kommende generationer søger hen. Heldigvis har vi stadig flere kvinder af slagsen inden for tech herhjemme. Vi har bedt en række fremtrædende tech-kvinder udpege deres rollemodeller. Se listen her.

Men hvorfor skal vi overhovedet diskutere køn? Handler det ikke bare om, at alle former for diversitet styrker bundlinjen? Det korte svar er jo. Men det med kønnet stikker ud. For det første, fordi det ikke altid har været sådan. Og for det andet, fordi det er åbenlyst, hvor meget potentiale vi misser. De 67 milliarder kr. er World Economic Forums bud på, hvor meget Europas BNP kan vokse, hvis flere kvinder får øjenene op for tech-området. Danmark. Så spotlys på rollemodellerne!

venturefronten holder fondene længere på investeringerne. Det betyder færre, men større fonde. Udviklingen afspejler en ny tendens, hvor ventureinvestorer er mere tålmodige for dermed at opnå en potentielt større upside.

Robotklyngen i Odense er udfordret på væksten, fordi der mangler talenter. De sidste par uger har Bootstrapping set på omfang og konsekvenser af talentudfordringen i startups. Er du ny på temaet, så start her.

I sidste uge så vi på fordele og ulemper hos børsaspiranten Happy Helper. Læs Happy Helpers replik her.

Og så har den svenske angel investor og tidligere startupstifter Erik Byrenius startet siden StartupDocs.dk, der skal hjælpe startups i Danmark. Du kan også finde dem på Bootstrapping her.

God læselyst.