Pleo og priserne

Dette er Bootstrappings gratis nyhedsbrev. Bliv abonnent, og kom helt tæt på det danske startup- og investormiljø. Skriv til info@bootstrapping.dk

Det er award-jagtsæsson. I torsdags rev den danske fintech-succes Pleo en EY Award hjem, og om to dage er de finalist i Nordic Startup Awards. Sidste år besøgte Bootstrapping Pleo; da var de omtrent 60 ansatte. Nu er de 180. ”Når du besøger os næste år ved samme tid, så skulle vi gerne være 400.

Tech-verdenen er domineret af mænd, som løber med næsten al funding. Det vil Danish Business Angels forsøge at ændre ved at sætte fokus på kvindelige founders ved deres pitch-events. Mød en kvindelig founder og en mandlig investor her.

DVCA har ansat Morten Høyer, nuværende direktør for politik og kommunikation i Landbrug & Fødevarer, som direktør. Han vil sammen med administrerende direktør Henrik Sass Larsen udgøre ledelsen i DVCA.

800 virksomhedsejere, erhvervsledere og nominerede virksomheder i otte kategorier var torsdag aften samlet til den danske finale i verdens største vækstskaberkonkurrence, EY Entrepreneur Of The Year. I alt blev otte vindere hyldet ved EY Entrepreneur Of The Year 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

Ugens Q&A med et DanBAN-medlem er denne gang med Lars Arne Christensen: ”Den bedste investering, jeg procentvist har lavet, er en Andy Warhol-plakat, jeg købte på Louisiana som 13-årig for vel 30 kr. Den kan i dag købes på eBay for knap 2.000 USD.”

Vi bringer fjerde del af den danske business angel og DanBAN-medlem Rolf Gardes serie om ”Startup: Bliv klar til investorer.” I denne uge skriver Rolf Garde om markedsvalidering.