Morten Høyer er ny direktør i DVCA

DVCA har ansat Morten Høyer, nuværende direktør for politik og kommunikation i Landbrug & Fødevarer, som direktør. Han vil sammen med administrerende direktør Henrik Sass Larsen udgøre ledelsen i DVCA.

”Med Morten Høyer har vi ansat en dygtig interessevaretager, der har mange års erfaring som embedsmand både på Christiansborg, i forskellige ministerier og fra organisationsverdenen. Jeg er sikker på, at Morten bliver et stort aktiv i vores ønske om at positionere DVCA stærkere i den politiske verden”, siger bestyrelsesformand Christian Frigast

Adm. direktør, Henrik Sass Larsen, ser frem til at få Morten Høyer ombord.

”Vi skal starte noget nyt op og bestyrelsen har store forventninger til DVCA i fremtiden. Derfor er vi glade for at have fået Morten Høyer med på holdet. Morten har et godt blik for politik og strategi og har leveret rigtig gode resultater for Landbrug og Fødevarer, og ved hvordan man drejer en organisation i den rigtige retning”, siger administrerende direktør Henrik Sass Larsen.

“Jeg kender Henrik som en knivskarp politisk begavelse, der har en evne til at se og sætte et klart mål.”

Morten Høyer er uddannet cand. Scient. Adm. fra Roskilde Universitets center. En karriere i det socialdemokratiske sekretariat på Christiansborg førte til, at Morten Høyer blev særlig rådgiver for Karen Hækkerup i den socialdemokratisk ledede regering, der tiltrådte efter valget i 2011.

I Landbrug & Fødevarer arbejdede Morten Høyer sig op gennem rækkerne på rekordtid. Og har de sidste tre år været medlem af direktionen i organisationen.

”Jeg har fået en enestående mulighed for at være med til at bygge en organisation op. Jeg kommer med erfaring fra en stor medlemsorganisation, og derfor ved jeg, at man hele tiden skal ramme balancen mellem medlemmerne og det politisk mulige”, siger Morten Høyer.

”Og så får jeg muligheden for at arbejde sammen med Henrik Sass Larsen igen. Jeg kender Henrik som en knivskarp politisk begavelse, der har en evne til at se og sætte et klart mål. Det bliver der brug for i det arbejde, vi skal i gang med, og det glæder jeg mig til”, siger Morten Høyer.

Morten Høyer tiltræder sin nye stilling ultimo januar 2020.