Venturemarkedet – gammel eller ny liga? VC’s – løver eller lam?

Hvor er venturemarkedet på vej hen? Ingen ved det, så vi spørger hinanden. Men vi ved, at det er uendelig meget bedre end for 10-15 år siden. Vi har nu masser af dygtige engle og professionelle VC’s med kapital. Vi tager en helikopter-tur og tager temperaturen fra Løvens Hule til seneste VC-fond.

Løvens Hule er kommet tilbage - uden at vise nye konceptuelle tænder. Jeg har før brokket mig i ”Analyse af Løvens Hule” over machoattituderne og de store ejerandele der tages, som ødelægger fremtidigt captable – og Jonatan Marc Rasmussen er på LinkedIn også ude med den gentagne kritik fra tech økosystemet. For mig er det mest påfaldende, hvor meget det for pitch-deltagerne handler om at markedsføre deres smykker og kluns for 1 mio. seere. Fred med det, for er der noget, der har det svært nu, er det da e-commerce. Men radikal tech innovation handler det DR program altså ikke om! Et sjovt tegn på tidens usikkerhed og brydninger er i øvrigt dette: nogle af løverne får brølt, at iværksætterne skal knokle og vise knofedt, mens andre taler blidt som lam og mener iværksættere skal holde ferie, orlov og Store Bededag hver dag.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: