Nordic Alpha Partners (NAP) lander sin fjerde investering med et tocifret millionbeløb i startuppen Paralenz. Her de fem partnere i NAP, Rasmus Lund, Troels Øberg, Jakob Fuhr Hansen, Ulrik Jørring og Laurits Bach Sørensen. Foto: Presse.

Venturefonden Nordic Alpha dykker efter millioner i havet

Venturefonden Nordic Alpha Partners har med en endnu ikke oplyst tocifret millioninvestering sat sig for at gøre den danske startup Paralenz klar til global vækst.

Nordic Alpha Partners, hvis investeringsfokus er på ”industrivirksomheder med digitaliseringspotentiale” ønsker endnu ikke at fortælle om detaljerne i transaktionen. Men det står klart, at venturefonden, der er skarpladet med én milliard investorkroner fra bl.a. ATP, Vækstfonden, Chr. Augustinus Fabrikker og C.W. Obel, med investeringen i Paralenz ser et stort vækstpotentiale i at forsyne dykkere i hele verden med et teknologipatenteret og specieldesignet dykkerkamera.

Intet medlemskab? Du går glip af en masse!

Få adgang til analyser, data og værktøjer, der giver dig og dine kolleger vigtigt viden om startups og markedet. Prøv gratis i to uger.

Prøv Bootstrapping Pro

Allerede medlem? Log ind her