Peter Warnøe

Vilde facts – vildere rygter: Bellabeat & Warnøe nedturen

Værdien af Bellabeat var længe 26 mia. kr. Skulle vi tro. Hen over hele 2023 har Nordic Eye - viser det sig nu - nedskrevet værdien til den nu er 8 mia. kr. Men nu afgåede Peter Warnøe har allerede tilbudt secondaries til under det halve, siges det. Hvor bella-bellismo-utroværdigt kan det hele blive? Hvor længe finder investorerne sig i det? Hvad gør Warnøes efterfølgere?

Bootstrapping er unægtelig på ingen måde et nyhedsmedie, men vi var såmænd her i marts først med nyheden om, at Nordic Eye har skåret 18 milliarder (ikke millioner) af deres værdisætning på Bellabeat. Fra 26 til 8 mia. kr. - sådan næsten en Storebæltsbro. Hvilket bare viser, at denne gigantiske nedskalerings-case for den danske venturebranche p.t. lever i rygteland. Altså fordi Nordic Eye og Bellabeat med Delaware regnskaber lever (påtvunget vil de selv mene) efter den gamle devise ’tale er sølv, tavshed er guld’.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: