Vækstfondens guide til iværksætteri – Episode 4: Sådan sammensætter du det gode team

Et kompetent og stærkt team er ofte det første investorerne kigger efter, når de vurderer en investeringssag. Men hvilke kompetencer og erfaringer har du behov for, for at I når jeres mål i virksomheden? Det giver Vækstfondens Value Creation Team, deres bud på denne episode, hvor Sten Rode og Gitte Lykke fortæller mere om, hvilke kompetencer et stærkt team skal indeholde. Virksomheden Unity Studios fortæller også om, hvordan de har arbejdet med eget team og kompetencer i løbet af deres vækstrejse.

Explainer: Sådan sammensætter du det gode team

Din virksomhed kan komme rigtig langt med det rigtige team, men hvordan ved du, om I er skabt for hinanden? Sten Rode, partner i VF Investering i Vækstfonden, og Gitte Lykke, Lead på ledelsesvurdering hos Vækstfonden, giver deres gode råd til, hvordan du sammensætter det gode team.

 

Case: Sådan sammensætter du det gode team

SynergyXR er en ny platform, der hjælper virksomheder med at præsentere deres ideer, produkter, og løsninger i AR og VR. I afsnittet kan du høre Mads Troelsgaard, direktør og co-founder i Synergy XR, der fortæller om sin erfaring med at sætte det rette team til at understøtte og udvikle sin virksomhed med.