Ugens startup: WARD 24/7 – fra AI-forskning til kapitalrejsning

Sofie Gråbøl skal som afdelingsleder på en hektisk fødeafdeling i TV2’s nye serie Dag&Nat få det hele til at hænge sammen, når fødslerne bliver kritiske. Hvordan kan vi med dansk software og kunstig intelligens (AI) komme komplikationer og klinisk forværring hos patienter i forkøbet? Hvordan laver man i dag medtech fra øverste hylde og får det finansieret af business angels og flere venturefonde? CEO Betina Langemark, WARD 24/7 og lead investor Helle Monrad stiller skarpt.

Vi har adskillige danske medtech startups, der skaber innovation på sundhedsfeltet. På Bootstrapping har vi fx før haft Corti, der leverer AI til alarmcentraler og Abzu med AI til medicinsk udvikling. Og vi har haft egentlige medtech  cases med Teton.ai og LifelineRobotics samt med WARD 24/7. Vi er vendt tilbage til den sidste, hvor CEO Betina Langemark lige på dagen vi taler, har lukket en tilførsel af seed kapital på 18 mio. kr.  

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: