Ugens startup: Tame – hvordan ser fremtidens TechBBQ-event ud?

TechBBQ er i denne uge tilbage, som vi kender det! Men formatet, vi ser i år, er, hvis man spørger startuppen Tame, næppe det, vi kommer til at se i fremtiden. Hybridevents, der får det digitale og fysiske rum til at spille sammen, er ifølge Jasenko Hadzic, co-founder og CEO i Tame, det, der er øverst på dagsordenen hos alle eventplatforme, og indtil nu har vi kun set toppen af isbjerget. Få indblik i kapløbet om at gøre begivenheder som TechBBQ til hybridevents, og hvad det kræver at konkurrere med internationale aktører, for hvem Tames investering på 35 mio. kr. tidligere på året, er peanuts.

Rejsen mod hybridevents

Selvom det er få sektorer, som ikke har kunnet mærke coronakrisen, er der nok alligevel ikke nogen, der har været tvunget mere i knæ end eventbranchen, som har måttet genopfinde sig selv på ny. For hvordan er det nu lige, man fastholder værdien i events i den virkelige verden med folk siddende hjemme foran hver deres skærm under lockdowns med følelsen af at have Zoom-fatigue?

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: