Ugens startup: Seculyze og cyberkriminalitet

Mange virksomheder har opstillet omfattende varslingssystemer for at modgå truslen fra cyber-kriminalitet. Problemet er dog, at de drukner i irrelevante alarmer, og ikke får prioriteret deres indsats. Det er præcis startup’en Seculyzes forretningsgrundlag, men hvordan fungerer det i praksis? Hvad er fremtidsudsigterne for virksomheder, der gerne vil satse digitalt? Og hvordan er det at have sin bror som co-founder? Bootstrapping har talt med CEO Alex Steninge Jacobsen

”Ransomware er by far den største trussel, som får selv store virksomheder til at ryste i bukserne”, siger Alex Steninge Jacobsen. Sandsynligheden er stor for den type angreb, hvor de mere destruktive angreb ikke er særligt sandsynlige. ”Markedet er forretningsdrevet og lukrativt”, siger Alex, der fortæller, at der decideret er opstået et sort marked for handel med koder, der giver adgang til at hacke virksomheder.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: