Ugens startup: Økoskabet – ”fødevareindustriens svar på pakkeboks”

Flere og flere startups satser alt på at udvikle praksis, teknologier og forretningsmodeller, der radikalt kan forbedre vores fødevarer. Bootstrapping har sat founder af Økoskabet, Marc Seerup Hansen i stævne. Han titulerer sig ”evangelist”, men er samtidig helt nede på jorden. Bliv klog på en anden type B2C logistikløsning og på de investormuligheder, som Vivino, Sitecore ml.f. founders har investeret i.

På en gård kun 12 kilometer fra København huser en landbrugsejendom Økoskabet og deres 4 fuldtidsansatte. Med mange års tilløb og tre år på bagen tilbyder Økoskabet en fleksibilitet til slutkunden – og med deres logistikløsning i form af et plugin til webshops ønsker founder, Marc Seerup Hansen, at gøre Økoskabet til et logistisk økosystem for fødevare webshops – en løsning, der ifølge Marc, er bæredygtig, fleksibel og ikke mindst fremtiden for fødevarelogistik.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: