Ugens startup: LogiSnap, og diversitet i transportbranchen

I 2021 etablerede Brian Tange LogiSnap i transportsbranchen med en ny logistiksoftware. En branche domineret af mænd, der nu mødes af et LogiSnap team, hvor der både er medejerskab og en diversitet, der er med til at sikre ekstra omtanke i beslutningerne. Vi har talt med Brian Tange, Sabrina Bendjazia, Nikita Ravn og Camilla Graversen Valsted fra ledelsen. Læs hvordan man i flok løfter en softwareplatform.

Hånden på kogepladen

LogiSnap ligger i Brøndby og udgør i alt 17 medarbejdere. Virksomheden laver logistiksoftware, der i dag omfatter lager- og indkøbsstyring, fragtplatform og ruteplanlægning. I marts 2020 landede LogiSnap deres første investering på 3,5 millioner kroner fra Anders Colding Friis, tidligere CEO for Pandoras, og Kasper Holst Hansen, founder og CEO af Flying BizKit, samt 1,2 millioner fra Vækstfonden. Og allerede sidste år landede flere mindre investeringer, da virksomhedens medarbejdere fik lov at lægge hånden på kogepladen og investere i deres arbejdsplads. I januar 2021 valgte fire medarbejdere derfor at lægge dele af deres egen formue i virksomheden. Og selvom flere af medarbejderne lige skulle lande i deres nye position som partnere i virksomheden, har founder og tidligere direktør i 3x34, Brian Tange, ikke fortrudt beslutningen en eneste gang. For ham giver det god mening, for det bidrager til motiverede medarbejdere, der alle er med til at løfte virksomheden.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: