Ugens startup: ”Automatiseret inspektion af din bil på fremtidens delebilsmarked”

På et meget tidligt stadie har virksomheden, focalx, indtaget biludlejnings- og leasingmarkedet med deres AI-software løsning. Den gør bilinspektionen hurtigere og mere pålidelig. Bootstrapping har talt med co-founder Isabella Agdestein om focalx’ rejse og om hvordan de løser et problem på et marked, som årligt mister milliarder af kroner på for ringe processer.

Lukkede hurtigt en pre-seed investering

focalx har udviklet en software, der automatiserer biloverleverings processen vha. AI teknologi. Ved at kombinere intelligent teknologi og intuitivt brugerflow, gør focalx processen super pålidelig, simpel og sørger for at bilinspektionen kan foregå hvor som helst. ”Vi gør det, fordi vi har set de udfordringer der er, når en bil skifter hænder i overleveringen. På sigt kan løsningen spare flådeejere for 500 milliarder kroner om året, kun ved at rapportere skader der pt. ikke bliver fundet.”, fortæller Co-founder Isabella Agdestein.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: