Ugens IPO-startup: Relesys – epokegørende app til ”den mobile arbejdsstyrke”

Børsaktuelle Relesys samler kommunikation, træning og operations på én app til virksomheder, så kommunikationen strømlines, og der skabes tættere forbindelse mellem ansatte, der engageres efter SoMe-opskrift. Brugsdataen, der kommer ud af det, er guld værd for ledelsen i Netto, Telia og Vestas, der kan lave initiativer baseret på data frem for intuition. Bootstrapping har konfronteret de to founders, CEO Jesper Roesgaard og CCO Jens Ole Lebecks, der går på First North Premier for at rejse 83 mio. til at skalere virksomheden, og udfordret certified advisor Jesper Vestergaard, Grant Thornton, der fører Relesys derhen.

”HR-tech” boomer

Software-as-a-Service-løsninger (SaaS), der forener træning af medarbejdere, driftsstyring og intern kommunikation, er i høj kurs, og markedet for ”HR-tech” spås at være mere end fordoblet i 2025. Udviklingen er yderligere accelereret af coronakrisen, hvor behovet for platforme, der kan forbinde og engagere medarbejdere i de store koncerner, stiger.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: