Ugens investor & AI-iværksætter: Dennis Kayser

Iværksætter Dennis Kayser har med Forecast vist, hvordan man bygger en SaaS-virksomhed op fra bunden. Han har på fem år skaleret startuppen fra 4 til over 70 medarbejdere og rejst 200 mio. kr. bl.a. fra SEED Capital og Heartcore. Udover Forecast, der tilbyder AI-drevet projektstyringsværktøjer til virksomheder, har Dennis Kayser bl.a. arbejdet som strategikonsulent i IBM. Han er uddannet i computer science fra Datalogisk Institut ved Københavns Universitet og har en MBA fra INSEAD i Paris.

1. På fem år har du kørt en startup med AI-baseret projektledelse op til en anseelig værdi. For så vidt du har tid, hvad investerer du selv i eller ville investere i?

Jeg er altid på udkig efter personer med nye ideer og spændende virksomheder. Typisk går jeg kun ind, hvis jeg har noget at bidrage med, så det vil typisk være inden for B2B-software, hvor jeg har min primære ekspertise. Derfra kan det være en bred palet af ting, jeg kan bidrage med, lige fra tech-strategi til organisationsstruktur, skalering og fundraising.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: