Gamerzclass CEO, Betadwarf CEO

Ugens gaming-startups: GamerzClass og BetaDwarf

Flere investorer er begyndt at få øjnene op for gaming-startups, som befinder sig i en støt voksende industri. Vi har i denne uge interviewet GamerzClass, som på under tre år har fået brugere i 170 lande, og BetaDwarf, der efter mange års succes har dedikeret virksomheden til at bekæmpe ensomhed.

Gaming har længe haft en vis stigmatisering omkring sig. Mange forestiller sig en teenager, der ikke kommer ud af værelset i flere timer, mens forældrene prøver at få dem ind i en fodboldklub eller andre aktiviteter, som de forbinder med fællesskab fra deres unge dage. Mange anser stadigvæk ikke e-sport for at være en rigtig sport og ser gaming som tidsspild. Ikke nok med, at stigmatiseringen har fået mange til at overse de stærke sociale, intellektuelt udfordrende og kreative aspekter ved gaming, så tyder det også på, at investorerne i flere år har overset, hvor stort et vækstpotentiale, der ligger i gaming-industrien.

Intet medlemskab? Du går glip af en masse!

Få adgang til analyser, data og værktøjer, der giver dig og dine kolleger vigtigt viden om startups og markedet. Prøv gratis i to uger.

Prøv Bootstrapping Pro

Allerede medlem? Log ind her: