Vi tager selvfølgelig situationen seriøst, ligesom man bør og skal, men vi har overordnet et positivt syn på situationen. Vi arbejder helt som normalt med at planlægge årets TechBBQ,” siger Sune Thomsen, kommunikationschef i TechBBQ.

Tech-festivaler og corona: Aflyst eller ej?

Først lukkede Danmark ned, så fulgte erhvervslivet med. Internationale tech-festivaler, som skulle have været afholdt her i løbet af forårsmånederne, aflyser nu på stribe. Men hvordan ser det ud herhjemme?

Verden har mildest talt fået en svær start på det nye årti, og det gælder også for iværksætterbranchen. Som konsekvens af den verdensomspændende coronapandemi er samfund blevet lukket ned, medarbejdere sendt hjem på ubestemt tid, og erhvervslivet sat på hold. Hvad angår iværksættermiljøet, gælder det samme. Siden der ingen udsigt er til, at coronavirussen aftager lige foreløbigt, har tech-festivaler verden over taget konsekvensen og aflyst.

Intet medlemskab? Du går glip af en masse!

Få adgang til analyser, data og værktøjer, der giver dig og dine kolleger vigtigt viden om startups og markedet. Prøv gratis i to uger.

Prøv Bootstrapping Pro

Allerede medlem? Log ind her