Vi tager selvfølgelig situationen seriøst, ligesom man bør og skal, men vi har overordnet et positivt syn på situationen. Vi arbejder helt som normalt med at planlægge årets TechBBQ,” siger Sune Thomsen, kommunikationschef i TechBBQ.

Tech-festivaler og corona: Aflyst eller ej?

Først lukkede Danmark ned, så fulgte erhvervslivet med. Internationale tech-festivaler, som skulle have været afholdt her i løbet af forårsmånederne, aflyser nu på stribe. Men hvordan ser det ud herhjemme?

Verden har mildest talt fået en svær start på det nye årti, og det gælder også for iværksætterbranchen. Som konsekvens af den verdensomspændende coronapandemi er samfund blevet lukket ned, medarbejdere sendt hjem på ubestemt tid, og erhvervslivet sat på hold. Hvad angår iværksættermiljøet, gælder det samme. Siden der ingen udsigt er til, at coronavirussen aftager lige foreløbigt, har tech-festivaler verden over taget konsekvensen og aflyst.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: