Startup-valget #4: Danmark skal være vindernation i vækstiværksætteri

De radikales har lige lanceret en 2030 plan, hvor iværksætteri og investeringer skal styrkes. Ellers kan vi ikke løse klimaudfordringerne og skabe et højproduktivt og rigt samfund med nye job og virksomheder, der ligger højt i værdikæderne. Innovation kræver dygtige og modige mennesker, der tør gå selv, og et godt miljø for investeringer. Det er noget af opskriften hos Det Radikale Venstre, hvor finansordfører Andreas Steenberg skriver efter de seneste år at have haft mange kontakter i økosystemet.

Radikale Venstre er et socialliberalt parti, der værner om menneskerettigheder og har internationalt udsyn. Og hvad i al verden skal man så bruge det til som investor, som start up, venture fond eller noget helt andet? I min fortælling om et socialliberalt samfund er vækstiværksætteri en helt central kerne. For hvis vi skal løse klimaudfordringerne og skabe det højproduktive og rige samfund, vores velfærd kræver, så skal vi hele tiden skabe nye job og virksomheder, der ligger højt i værdikæderne. Det forudsætter innovation på vores læreanstalter, dygtige og modige mennesker, der tør gå selv, og et godt miljø for ikke bare investeringer, men også erfarne og vidende personer, der tør løfte virksomheder til næste niveau. Derfor er det også en vigtig del af radikales økonomiske 2030 plan, at iværksætteri og investeringer skal styrkes.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: