Startup-valget #3: Venstre: det kræver ambitioner og økonomi, hvis vi skal løfte dansk iværksætteri

Den socialdemokratiske regering har siddet på hænderne i tre år. Derfor sker der formentlig heller ikke noget på denne side af et valg. I mellemtiden har vi i Venstre udarbejdet ambitiøs politik på området og fremlagt et iværksætterudspil, som vi har afsat 1 mia. kroner til. For dansk erhvervslivs fremtid og for nuværende og kommende generationer af iværksættere håber jeg inderligt, at vi får en borgerlig regering efter valget. For det vil være en regering som tager iværksætteri seriøst.

Danmark har brug for et borgerligt flertal, der har en plan for iværksættere

Når vi på den anden side af et valg forhåbentlig har en borgerlig regering, så er iværksætterpolitik noget, vi vil prioritere. Nye danske virksomheder med nye forretningsidéer er afgørende for fremtidens vækst, arbejdspladser og velfærd, så det er et område, der er yderst vigtigt at handle på. I Venstre har vi fremlagt et iværksætterudspil, der viser, hvordan vi sikrer reelle forbedringer af vilkårene for danske iværksættere.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: