Startup efter valget #2: Lad os nu få gjort noget ved de medarbejderaktier

Nu er vi efter valget og der lader til at være bred enighed på Christiansborg om, at vi skal tage fat på arbejdsudbud. Helt konkret skal det være lettere for startups at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Alle kan også blive enige om, at medejerskab er en god ting og bedre muligheder for at aflønne ansatte i medarbejderaktier er et forslag, som vinder bred opbakning. Så kære snart nye regering: skal vi ikke bare komme i gang med at få gjort noget ved det?

Et hvert andet land med ambitioner om at være en attraktiv hub for startups har for længst gjort det nemt at aflønne ansatte i medarbejderaktier. Det er selvfølgelig noget som lande gør for at gøre sig attraktive over for startups. Den politiske magt i Danmark lader dog ikke til   være synderligt optagede af at sikre gode vilkår for startups. Ikke underligt, flygter størstedelen af Danmarks ”unicorns” mod lande, der har bedre vilkår for tiltrækning af talent og kapital.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: