Tegan Spinner
"Hvor en opstart i Silicon Valley ville kræve omkring en million dollars, kunne jeg for under 100.000 dollars drive min virksomhed i et helt år i Danmark," skriver Tegan Spinner, Founder og CEO af Lokalist. Foto: Tegan Spinner.

Silicon Valley-iværksætter i København: Startuplivet er lettere her

BLOG: Amerikanske Tegan Spinner skiftede i 2016 Silicon Valley ud med København. I Danmark er det billigere at blive iværksætter. Her er mindre bullshit og et mere loyalt økosystem, lyder erfaringen fra stifteren af Lokalist.

Indrømmet. Det var først og fremmest forelskelsen i min danske kæreste, der fik mig til Danmark. Men da jeg først var her, forelskede jeg mig i København og det danske iværksættermiljø.

Startup-tilbud

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Få Bootstrapping PRO til dig og 3 i dit team til prisen for én.

Ring nu på 42 61 06 60 eller skriv til nikolaj@bootstrapping.dk, så du kan hoppe over PRO-betalingsmuren.

Læs mere

Allerede medlem? Log ind her: