Kapital kommer med et stort ansvar. Du får ansvar over for dem, der har investeret. Der skal opnås resultater og milepæle. Det pres kan få dig til at bruge pengene forkert. Og det kan blive rigtig dumme lærepenge, skriver Co-founder i WasteHero, Hussam Mansour, der i dag har det som en del af kulturen at nå længst for mindst. Foto: WasteHero.

Sådan kommer du længst med dine startup-penge

Hussam Mansour er co-founder af WasteHero, en tech-startup med fokus på affaldshåndtering gennem AI/ML, Big Data og IoT. Iværksætterne bag troede, de skulle vokse hurtigt med eksterne penge. Men stifterne valgte i stedet at bootstrappe. Her deler de startuptricks og overvejelser for og imod ekstern funding.

Vi startede WasteHero, mens vi endnu var studerende på vores kandidat fra Aarhus Universitet i juli 2017. I dag to år senere er vi udover de to co-founders fem fuldtidsansatte på Navitas i Århus med et suverænt produkt på markedet, og det uden at vi har givet afkald på vores ejerskab.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: