"Teknolo­gier inden­for dig­i­talis­er­ing, automa­tis­er­ing, virtual/augmented real­ity og inter­net of things sniger sig grad­vist ind på alle dele af værdikæ­den i ejen­doms– og bygge­branchen," skriver Frederik Ploug Søgaard, Head of Business Development i Keystones. Foto: GettyImages.

Property tech boomer: Her er 12 danske proptech-startups, du bør kende

Blog: Teknologi til bygge– og ejen­domssek­toren (proptech) blom­strer på ver­den­s­plan. Tren­den har endnu ikke man­i­festeret sig i Dan­mark, hvor flere star­tups kæm­per med en kon­ser­v­a­tiv og konkursramt sek­tor. Her er en række eksem­pler på både "dis­trupters” og “enablers”. Hvem har vi overset, spørger Frederik Ploug Søgaard, Head of Business Development i Keystones.

800% vækst i proptech-investeringer 

Glob­alt blev der i 2015 investeret over 11 mia. kr. i proptech fordelt på 190 deals. Det var rekord i forhold til året før med en 50% stign­ing og hele 821% stign­ing siden 2011. I samme peri­ode var antallet af investeringer steget med 378%, ifølge analy­se­huset CBIn­sights.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: