Det bliver interessant at se, hvorvidt iværksættermiljøet fremover vil blive mærket af, at IVS-formen ikke længere findes. Eksisterende IVS’er bør planlægge, hvordan omregistrering foretages inden for de kommende to år, skriver Nicholas Lerche-Gredal, partner, DLA Piper Denmark. Foto: Presse.

Planlæg din lukning af IVS og undgå tvangsopløsning

Med lukning af IVS-selskabsformen pålægges de iværksættere, som valgte at stifte et IVS, en omkostningsbyrde. Det er et forhold, som bør håndteres i rette tid, da konsekvensen i sidste ende er tvangsopløsning af selskabet. Det gælder alle selskaber stiftet som IVS – også ’rene’ holdingselskaber, skriver advokat og partner Nicholas Lerche-Gredal i dette blogindlæg.

Folketinget har den 9. april 2019 vedtaget lovforslaget om afskaffelse af iværksætterselskaber (IVS) og nedsættelse af kapitalkravet for anpartsselskaber (ApS) fra 50.000 kr. til 40.000 kr., der den 28. februar 2019 blev fremsat i Folketinget som en ændring af selskabsloven og årsregnskabsloven.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: